Facebook Marketplace

Konsalting

Ако продајете производе на Фацебоок Маркетплаце -у, моћи ћете имати користи од нашег искуства. Знамо како да исправно прилагодимо ваш садржај како бисмо вам помогли да будете видљивији.

Наша компанија је специјализована за консултантске услуге у вези са продајом. Од хаковања раста, услуга оптимизације, А/Б тестирања, како повећати више потенцијалних клијената на мрежи, као и офлајн потенцијалних клијената. Ми мислимо другачије и гледаћемо на ваше пословање као на аутсајдера и помоћи ћемо вам да видите како на своје пословање гледати на нов, свеж начин.

Погледајте наше Konsalting Услуге
Али зашто?

Зашто радимо оно што радимо?

Пандемија Цовид-19 погађа милијарде људи широм света. Сви су погођени овим. Ова изјава је још тачнија када помислимо на мала и средња предузећа. Они су окосница економије. Потребна им је наша подршка, посебно када је у питању дигитална трансформација, мрежна продаја и мрежни маркетинг. Наш циљ у РоцкетСалес-у је да наставимо да стварамо утицај пружајући свеобухватне продајне и маркетиншке услуге и помогнемо пословању наших клијената да преброде ову пандемију.

Спремни за разговор?

Ништа као позив, да се упознамо.


Жељена врста услуге

MNK Group SA
Rue Maurice 3,
1204 Женева,
Швајцарска

t. +41435051582
e. support@rocketsales.io