Повећајте продају и маркетинг. Ван мреже и на мрежи.

Треба да повећате продају? РоцкетСалес вам нуди огроман скуп алата и радне снаге који ће вам помоћи да повећате продају.

rocketsales.me

“Пре пандемије Цовид-19 нисмо имали присуство на мрежи. Уз помоћ РоцкетСалес -а успели смо да своје пословање повежемо на интернет и чак повећамо приход.”

Од поверења врхунских клијената

Шта је РоцкетСалес?
Шта најбоље радимо

Оптимизација за претраживаче

Наша компанија је специјализована за СЕО услуге. Од ревизије, до е-трговине, локалног СЕО-а и Ентерприсе СЕО услуга, наша компанија може покрити читав спектар услуга везаних за СЕО.

Погледајте наше СЕО услуге
Шта најбоље радимо

Оптимизација друштвених медија

Наша компанија је специјализована за СМО услуге. Од ревизије, до е-трговине, присуства друштвених медија и иницијативе за изградњу бренда, те Ентерприсе СМО услуга, наша компанија може покрити цијели спектар услуга повезаних са СМО.

Погледајте наше СМО услуге
Али зашто?

Зашто радимо оно што радимо?

Пандемија Цовид-19 погађа милијарде људи широм света. Сви су погођени овим. Ова изјава је још тачнија када помислимо на мала и средња предузећа. Они су окосница економије. Потребна им је наша подршка, посебно када је у питању дигитална трансформација, мрежна продаја и мрежни маркетинг. Наш циљ у РоцкетСалес-у је да наставимо да стварамо утицај пружајући свеобухватне продајне и маркетиншке услуге и помогнемо пословању наших клијената да преброде ову пандемију.

Шта најбоље радимо

Ектернал Салес Цонсултанци & Гровтх хацкинг

Наша компанија је специјализована за консултантске услуге у вези са продајом. Од хаковања раста, услуга оптимизације, А/Б тестирања, како повећати више потенцијалних клијената на мрежи, као и офлајн потенцијалних клијената. Ми мислимо другачије и гледаћемо на ваше пословање као на аутсајдера и помоћи ћемо вам да видите како на своје пословање гледати на нов, свеж начин.

Погледајте наше консултантске услуге