Preduzece

Cmo

We manage hundreds of online properties, domains, in more than 43 languages on most continents. In the span of almost 20 years, we have been successful, because we know that shortcuts NEVER work. That's why we follow the rules rigorously.

Управљамо стотинама некретнина на мрежи, доменама, на више од 43 језика на већини континената. У периоду од скоро 20 година били смо успешни, јер знамо да пречице НИКАДА не функционишу. Зато се строго придржавамо правила. Све време. Неки од наших конкурената имају мање или нимало скрупула. Ми послујемо као и ви и бринемо се за дугорочну, више од краткорочне добити. Тако смо у могућности да континуирано радимо са малим и великим компанијама из Фортуне 500. Знамо да је бол што морамо управљати са више великих веб локација, стотинама мапа сајтова организованих за веће компаније и бити пажљиви да позитивно делују на ваше пословање. Наше савршено место налази се између: испробавања нових ствари и супер конзервативности. Истражујемо, размишљамо, анализирамо, како бисмо временом могли мерити утицај наше стратегије.

Наша компанија је специјализована за СМО услуге. Од ревизије, до е-трговине, присуства друштвених медија и иницијативе за изградњу бренда, те Ентерприсе СМО услуга, наша компанија може покрити цијели спектар услуга повезаних са СМО.

Погледајте наше Cmo Услуге
Али зашто?

Зашто радимо оно што радимо?

Пандемија Цовид-19 погађа милијарде људи широм света. Сви су погођени овим. Ова изјава је још тачнија када помислимо на мала и средња предузећа. Они су окосница економије. Потребна им је наша подршка, посебно када је у питању дигитална трансформација, мрежна продаја и мрежни маркетинг. Наш циљ у РоцкетСалес-у је да наставимо да стварамо утицај пружајући свеобухватне продајне и маркетиншке услуге и помогнемо пословању наших клијената да преброде ову пандемију.