Povećajte svoju prodaju i marketing. Van mreže i na mreži.

Trebate povećati prodaju? RocketSales pruža vam ogroman skup alata i radne snage koji će vam pomoći povećati prodaju.

rocketsales.me

“Prije pandemije Covid-19 nismo imali internetsko prisustvo. Uz pomoć tvrtke RocketSales uspjeli smo svoje poslovanje izvesti na internet, pa čak i povećati prihod.”

Vjeruju vrhunski klijenti

Što je RocketSales?
Što najbolje radimo

optimizacija pretraživača

Naša tvrtka specijalizirana je za SEO usluge. Od revizije, do e-trgovine, lokalnog SEO-a i Enterprise SEO usluga, naša tvrtka može pokriti cijeli spektar usluga povezanih sa SEO-om.

Pogledajte naše SEO usluge
Što najbolje radimo

Optimizacija društvenih medija

Naša tvrtka specijalizirana je za SMO usluge. Od revizije, do e-trgovine, prisutnosti na društvenim medijima i inicijative za izgradnju robne marke te Enterprise SMO usluga, naša tvrtka može pokriti cijeli spektar usluga povezanih s SMO-om.

Pogledajte naše SMO usluge
Ali zašto?

Zašto radimo ono što radimo?

Pandemija Covid-19 pogađa milijarde ljudi širom svijeta. Svi su pogođeni ovim. Ova je izjava još točnija kada pomislimo na mala i srednja poduzeća. Oni su okosnica gospodarstva. Potrebna im je naša podrška, osobito kada je riječ o digitalnoj transformaciji, mrežnoj prodaji i mrežnom marketingu. Naš cilj u RocketSales-u je nastaviti stvarati utjecaj pružajući sveobuhvatne prodajne i marketinške usluge i pomoći poslovanju naših klijenata da prebrode ovu pandemiju.

Što najbolje radimo

Vanjsko prodajno savjetovanje i hakiranje rasta

Naša tvrtka specijalizirana je za konzultantske usluge u vezi s prodajom. Od hakiranja rasta, usluga optimizacije, A/B testiranja, kako povećati više potencijalnih kupaca na mreži, kao i izvanmrežnih potencijalnih klijenata. Mi mislimo drugačije i na vaše ćemo poslovanje gledati kao na autsajdera te ćemo vam pomoći da vidite kako na svoje poslovanje gledati na nov, svjež način.

Pogledajte naše konzultantske usluge