Preduzece

сео

We manage hundreds of online properties, domains, in more than 43 languages on most continents. In the span of almost 20 years, we have been successful, because we know that shortcuts NEVER work. That's why we follow the rules rigorously.

Управљамо стотинама некретнина на мрежи, доменама, на више од 43 језика на већини континената. У периоду од скоро 20 година били смо успешни, јер знамо да пречице НИКАДА не функционишу. Зато се строго придржавамо правила. Све време. Неки од наших конкурената имају мање или нимало скрупула. Ми послујемо као и ви и бринемо се за дугорочну, више од краткорочне добити. Тако смо у могућности да континуирано радимо са малим и великим компанијама из Фортуне 500. Знамо бол због тога што морамо да управљамо са више великих веб локација, стотинама мапа сајтова организованих за веће компаније и да будемо пажљиви према СЕО рангирању и видљивости. Изузетно смо пажљиви да променимо смернице Гоогле -а, Бинг -а и све што променимо на вашим веб страницама, истражујемо, размишљамо, анализирамо, тако да можемо мерити утицај наших промена током времена.

Наша компанија је специјализована за СЕО услуге. Од ревизије, до е-трговине, локалног СЕО-а и Ентерприсе СЕО услуга, наша компанија може покрити читав спектар услуга везаних за СЕО.

Погледајте наше сео Услуге